Home /  PSD to WordPress

PSD to WordPress


Uw .ia .png of .psd to WordPress. Dit kunnen wij leveren in een zeer kort tijdsbestek. Uw website wordt vaak al binnen 2 dagen geleverd. De website geoptimaliseerd voor SEO, hierdoor kunt u eenvoudig uw SEO optimaliseren zodat u goed gevonden wordt door de verschillende zoekmachines. Ook zal de website cross browser compatibel zijn. Dit houdt in dat de website ondersteunt wordt door o.a. Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera en Safari.

WordPress
Wordpress is een open source CMS systeem. Dit houdt in dat een CMS systeem is dat door iedereen gebruikt kan worden. WordPress wordt door een grote groep ontwikkelaars gesteund, wat zorgt voor snelle oplossing mochten er bugs of veiligheidslekken zijn. Gebruikers kunnen met WordPress eenvoudig inhoud van de website wijzigen en/of aanvullen, zonder dat hier technische kennis voor vereist is. U kunt uw website overal ter wereld bijhouden zolang u maar een internet verbinding heeft.

We genereren een WordPress thema van uw ingediende ontwerp. Veel mensen hebben wel de vaardigheid om het design te maken, wij zorgen ervoor dat u dit design kunt gebruiken in WordPress. Dit wordt dan uw volledig functionele, cross-browser compatible SEO geoptimaliseerde WordPress theme!

Onze prijs voor het omzetten van een design van PSD to WordPress begint al vanaf € 249,-. Indien er meerdere pagina designs voor de website zal deze prijs omhoog gaan. Het beste kunt u contact met ons opnemen voor een gespecificeerde prijs. Op werkdagen zorgen we ervoor dat u dezelfde dag nog een bericht terug krijgt met de kosten van de omzetting. Vul hiervoor de geheel vrijblijvende offerte aanvraag in, aan de rechterkant van deze pagina.

Wanneer u een prijs aanvraag wilt doen, zorg er dan voor dat uw bestand onder de 8MB blijft.Voordelen van een open source CMS systeem

  • Wordt door ontwikkelt, verlaagd kans op beveiligingslekken en bugs
  • Door de grote community die deze CMS systemen ondersteunen worden bugs snel eruit gehaald
  • Geen licentiekosten
  • Design, mocht u besluiten een andere layout te willen kan dit eenvoudig aangepast worden
  • Onafhankelijk. De code van het CMS systeem is vrij beschikbaar. U zou dus relatief eenvoudig over kunnen stappen naar een ander hosting bedrijf.

Vraag hier rechts direct aan wat het zou kosten om uw design om te laten zetten naar Joomla. Op werkdagen krijgt u binnen 2 uur een reactie.