Home /  PSD to Joomla

PSD to Joomla


Uw .ia .png of .psd to Joomla. We kunnen dit leveren in een zeer kort tijdsbestek. Vaak wordt uw website al binnen 2 dagen geleverd. Uw bent in de mogelijkheid om uw website eenvoudig SEO te optimaliseren zodat deze goed wordt gevonden door alle zoekmachines. De website zal ook cross browser compatibel zijn. Het maakt dus niet uit in welke browser de bezoeker de website bekijkt. Of het nu Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera of Safari is, de website zal altijd goed worden weergegeven.

Joomla
Joomla is een open source CMS systeem. Dit houdt in dat het door iedereen te gebruiken is. Joomla heeft ook een grote ontwikkelingsgemeenschap. Dit houdt in dat het continue door ontwikkelt wordt. Mochten er bugs of veiligheidslekken zijn dan worden deze snel verholpen. Alle informatie op Joomla websites is eenvoudig aan te passen. Daarnaast is het plaatsen van foto’s en video’s ook eenvoudig. Het beheren van een Joomla website kan overal te wereld. Wanneer u inlogt kunt u de gehele website aanpassen.

Het omzetten van PSD to Joomla kan al vanaf € 249,-. Mochten er meerdere pagina designs zijn dan komt er een kleine bijdrage bij voor het omzetten van de extra pagina’s. Voor een specifieke prijs kun u het best contact met ons opnemen via het formulier aan de rechterkant van deze pagina. Op werkdagen ontvangt u binnen 2 uur een bericht terug met de kosten voor het omzetten van PSD to Joomla. Vul geheel vrijblijvend de aanvraag aan de rechterkant in.

Wanneer u een prijs aanvraag wilt doen, zorg er dan voor dat uw bestand onder de 8MB blijft.Voordelen van een open source CMS systeem

    • Wordt door ontwikkelt, verlaagd kans op beveiligingslekken en bugs

    • Door de grote community die deze CMS systemen ondersteunen worden bugs snel eruit gehaald

    • Geen licentiekosten

    • Design, mocht u besluiten een andere layout te willen kan dit eenvoudig aangepast worden

    • Onafhankelijk. De code van het CMS systeem is vrij beschikbaar. U zou dus relatief eenvoudig over kunnen stappen naar een ander hosting bedrijf.

Vraag hier rechts direct aan wat het zou kosten om uw design om te laten zetten naar Joomla. Op werkdagen krijgt u binnen 2 uur een reactie.