Home /  PSD to ANY

PSD to Any


Uw .ia .png of .psd to Any. Dit houdt in dat wij uw design in principe naar elk CMS systeem kunnen omzetten. Mocht u het design graag in Drupal, osCommerce, Zencart of nog een ander CMS systeem willen dan kunnen wij dit leveren. Dit alles kan in zeer korte tijd gerealiseerd worden, vaak kan dit al binnen 2 dagen. De website wordt altijd geoptimaliseerd voor SEO integratie. Hierdoor is het makkelijker voor potentiële bezoekers om uw website te vinden. De website zal ook website cross browser compatibel zijn. Dit betekent dat de website goed zal worden weergegeven in o.a. Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera en Safari.

osCommerce, ZenCart, Drupal of een ander CMS systeem
Onze prijs voor het omzetten van een design naar een ander CMS systeem varieert. Het is o.a. afhankelijk van het CMS systeem en van het aantal designs van pagina’s dat omgezet dient te worden. Het slicen begint al vanaf 249,-. Voor een specifieke prijs kunt u het best contact opnemen via het contact formulier aan de rechterkant. Op werkdagen zorgen we ervoor dat u binnen 2 uur een bericht terug krijgt met de kosten van de omzetting. Vul hiervoor, geheel vrijblijvend, de offerte aanvraag aan de rechterkant van deze pagina in.

Het beste kunt u met de aanvraag een lage resolutie afbeeldingen van het design meesturen. Aan de hand van deze afbeelding kunnen wij u een nauwkeurige prijs geven.Voordelen van een open source CMS systeem

  • Gebruik van het CMS systeem dat u prefereert
  • Zeer snelle levertijd, vaak al binnen 2 dagen
  • Wij hanteren zeer concurrerende prijzen

Hier rechts kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw PSD to Magento. Op werkdagen krijgt u binnen 2 uur reactie!