Home /  Faq

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een offerte opvragen?
Klik op de dienst waar u geïnteresseerd in bent. Daar ziet u “vraag offerte aan”. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via de ‘Contact’ pagina.

Hoe lang duurt het voordat mijn PSD is omgezet naar een één van de CMS systemen?
Uiteraard is dit voor elk project verschillend. Maar over het algemeen gebeurd dit binnen 1 a 2 dagen. Mocht u meerdere pagina’s willen slicen dan duurt het ongeveer 3 tot 4 dagen. Wij geven altijd van te voren aan hoe lang uw project ongeveer gaat duren. Bij SPOED verzoeken, kunnen wij uw website binnen 24 uur leveren. Hiervoor komen wel extra kosten in rekening á € 50,- excl. btw.

Zal mijn website op alle browsers goed zichtbaar zijn?
Ja, wij zorgen er altijd voor dat uw website op alle browsers en browser versies zichtbaar is. Zo wordt uw website goed weergegeven op Internet Explorer, FireFox, Google Chrome, en Safari.

Hoe kan het dat jullie goedkoper zijn dan andere bedrijven?
Wij focussen ons puur op het omzetten van PSD’s naar CMS systemen en zijn hierin dan ook een specialist. De vele orders die wij binnen krijgen maken het mogelijk om deze service goedkoper aan te bieden dan andere partijen.

Kan ik mijn toekomstige WordPress website ook op mijn mobiel laden?
Ja, dit kan. Echter zullen wij u altijd adviseren om hiervoor een ander ontwerp te maken welke geoptimaliseerd kan worden voor mobiel gebruik. Dit kunnen wij ook voor u realiseren.

Slicen jullie ook naar andere CMS systemen?
Ja in principe slicen wij uw design naar alle CMS systemen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen waarna wij u een op maat gemaakte offerte sturen.

Wat zijn de kosten van het slicen?
De kosten zijn afhankelijk van hoeveel pagina designs. Het kan al vanaf € 249,-. Voor een specifieke prijs kunt u het best contact met ons opnemen. Voor een vrijblijvende offerte klikt u op het gewenste CMS systeem hierboven aan de pagina. Eenmaal op deze pagina vindt u aan de rechterkant een formulier voor de offerte aanvraag.